Persondata

LM-Svaneke´s brug af cookies

Vi bruger cookies til trafikmåling og styring af login.

  1. Foreningsoplysninger
  2. Coockies
    1. Hvad er cookies?
    2. Hvordan sletter du cookies?
    3. Hvordan undgår du cookies?
    4. Hvad bruger vi cookies til?
    5. Trafikmåling / Google Analytics
    6. Reklamer
    7. Login
    8. Samtykke
    9. Indstillinger
  3. Personoplysninger

1. Foreningsoplysninger

Denne hjemmeside drives af:

LM-Svaneke

Jørn Bech
Dalslundevej ??
3751 Østermarie
Tlf. 40 45 71 60
formand@lm-bornholm.dk

LM-Svaneke er en del af Luthersk Mission, der er en kristen, Evangelisk Luthersk forening.

2. Cookies

1. Hvad er coockies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter i forbindelse med trafikmåling

2. Hvordan sletter du cookies?

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

3. Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Hvad bruger vi cookies til?

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor mange der besøger hver side for at optimere navigation og info på hjemmesiden.

Nogle browsere vil også lave en cookie PHPSESSIONID som bruges af vores server til at gemme oplysninger vedrørende login. Denne cookie indeholder ingen personoplysninger, men kun et ID nummer vores server tildeler, Denne cookie slettets når siden forlades.

5. Trafikmåling / Google Analytics

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics der registrerer trafikken på siden.

Google Analytics er en tjeneste til webanalyse leveret af Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies” til at analysere hvordan brugerne anvender webstedet

Google indsamler disse oplysninger på vegne af LM-Svaneke. LM-Svaneke bruger disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, og på den måde forbedre din oplevelse.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Reklamer

Hjemmesiden anvender ingen annoncenetværk. Vises der reklamer er det for aktiviteter inden for Luthersk Mission.

7. Login

Hjemmesiden anvender cookies i forbindelse med login. Disse cookies bliver lavet når der logges ind og slettes igen når der logges ud. Cookies for login indeholder ingen personoplysninger men kun info omkring hvorvidt login er godkendt eller ej. Oplysninger omkring login kan kun ses af sidens administratorer og videregives ikke til 3. part.

8. Samtykke

Når du accepterer cookies på vores side sættes der en cookie så du ikke bliver spurgt ved næste besøg.

9. Indstillinger

Hjemmesiden anvender cookies i forbindelse med personlige indstillinger på siden. Indstillingerne gemmes i cookies på din computer så du ved næste besøg har de samme indstillinger. Indstillingerne indeholder ingen personoplysningerog oplysningerne bruges ikke og kan ikke ses af andre end dig selv.

3. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LM-Svaneke , skal du rette henvendelse til formand@lm-bornholm.dk

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres og opdateres løbende af hensyn til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Persondata deles ikke med 3. part

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klager kan indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens §58, stk. 1.

3. part

Den behandling af persondata, som indehaveren af 3. part foretager, ligger uden for vores kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. part.


© LM-Svaneke 2018